tisdag 10 juli 2007

Nya utemöbler

Nu har vi köpt nya utemöbler. Jag gillar den klassiska modellen och jag gillade priset (de är från jysk) men det behöver en omgång kvistlack och en omgång färg för att bli så fina som jag vill. Vi får se om det kommer ske i år men jag skulle tippa på att de kommer ske under nästa. Ja så här ser de ut iallafall men ha i åtanke att jag tänker köpa nya dynor och vackra kuddar så man kan sitta här och mysa länge.

3 kommentarer:

www.mariante.se sa...

Jag sydde dynor till denna mäbel i våras...kolla mn blogg eller galleriet här på FL.
Sydde av tunt tyg med volang som kan ligga på hela tiden å sen sydde jag bara örngott av linnetyg att lägga uppepå när det är sol. I dessa örngott stoppar jag vanliga billiga m,askintvättbara huvudkuddar! Skit enkelt å lätt att sy. hjälper dig gärna med syendet om du önskar!
Lycka till!

Anonym sa...

Precis sådana där möbler vll jag ha i en berså hemma hos oss. (att bersån bara är i planeringsstadiet i min hjärna ska vi tala tyst om! *S*) Mycket snyggt. Vad hade du tänkt dej för dynor? Vitrandiga i linne vore snyggt tycker jag eller vitt o blårandigt men det är rätt vanligt känns det som.

DRÖMHUSET sa...

Jättefin utemöbel, ville med ha en sån men där sa sambon stopp, så det blev en annan!
Men då får jag iofs bestämma all möblemang inomhus, så jag ska inte klaga *ler*
Var och beställde ROSIE skåpet i tisdags, fick det för 5000:- då serien ska utgå. Blev så inspirerad av bilderna på ditt skåp och bestämmde mig för att slå till,när det var bra pris och allt!

Underbar klänning,lycka till på den stora dagen!
Kram Sofie